mazian's FotoPage

By: mazian mohd yunus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 27-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Paddington House Of Pancakes

Seafood Plater
Nachos
Mexican Beef
View all 12 photos...
lunch hour...

today me and my officemate pegi lunch dekat Paddington House Of Pancakes di Hartamas Shopping Centre (just bawah ofis saya je)...ok jugak la...food dia ok ( because i'm into western food )

kita orang try 5 jenis makanan...mmg best la... daripada ramai orang sampai la orang dah balik but kita orang still keep makan n makan n makan...

owh..before i go on...saya nak cakap skit pasal decoration kedai dia...agak simple but nice..suka tengok cara dia letak gambar...actually gambar-gambar dia unik...kan best kalau saya boleh buat bilik macam tu...beli je frame kat IKEA and then kasi make-up sikit...lepas tu gantung je kat dinding...cute tu...for me la...

pasal chef dia pulak...agak ramai gak (open kitchen) saya tengok semua chef Paddington...young n dangerous hehehe...bagi saya diorang ni agak hebat la dari segi style diorang masak...(eh iye ke...whatever)




Thursday, 2-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Life in Stamford College...

graduation day...
open minded...
true friend...
View all 5 photos...
23 years old...dah tua rasanya hehe...esok 3 june 2005 is my birthday...yeahaaa...seronoknya...terasa nak berparty lak...ops! kena ajak geng-geng yang seangkatan ni...mana boleh party sorang2 beb...no fun!

cakap pasal party...teringat masa zaman kolej dulu. stamford college...teringat pula dekat member-member yang sekepala...haida, student cute yang sentiasa mencuri perhatian orang dengan ketawanya yang kuat...fiona, student from indon yang havoc dengan stylenya yang seksi dan menggoda...as, student yang paling garang dalam kelas (banyak student lelaki takut tu)...shahrul, my best buddy from hotel management class yang sentiasa asyik dengan buku (he's hot, popular and best student)...feroze, top student yang lagaknya seperti seorang model...zul, sapa tak kenal playboy stamford ...ika, student indon yang pendiam tetapi digilai oleh haida...frederick, student mass com yang digilai oleh aku sendiri (itu dulu la beb. sekarang ni dengar khabar dia continue study kat australia)...shashi, si panjang yang menjadi rebutan indian gurl...ahmad, also my best buddy tapi dia ni agak jarang bersama since ada gurl kerana gurl dia jealos dengan aku (macam la aku nak ambik bf)...shira, classmate aku yang suka sangat nak showoff (tapi kita orang tak pernah gaduh pun)...abby, classmate aku juga yang suka sangat nak dengki dengan aku ...uiks! ramai tu geng yang nak aku cerita tapi sampai besok pagi pun tak habis nak taip beb...lain kali je la ek...

pasal lecturer pulak...ms sumitra, satu2nya lecturer yg suka sangat nak cari pasal dengan aku. apa yang aku buat mesti ada yang tak kena padanya hinggakan bila aku pass dlm exam pasti dia nak mengata yang aku ni meniru. ada ke patut? ms sham, lecturer from india yang suka sangat mengajar aku tentang pemakanan orang india dan cara hidup di sana. kalau aku pakai sopan sikit mula nak mengata aku nak jadi budak baik...sabar je la. Pn Siti agak garang sikit tapi dia sporting. erm...sapa lagi ek...ramai actually tapi aku dah lupa. maklum la dah lama aku tinggalkan zaman kolej

bila cerita pasal geng-geng aku dekat stamford dulu...rasa teringin sangat nak jumpa diorang balik. rindu tu. diorang tu bila time belajar...memang bersunggguh2 la study but when it comes to enjoy...memang enjoy giler la...tu yang aku tabik spring ngan diorang ni. siang attend class..sikit punyer baik la muka dok ngadap lecterer tapi bila malam...macam hantu! tapi teruk2 perangai diorang...diorang still top student kat kolej. cayala geng...

tapi sekarang...life aku macam sunyi jek since tamat study. masing2 buat hal sendiri. ada yang continue study dekat overseas...kerja dekat overseas pun ada...dan ada juga yang dah berkeluarga...uiks terharu kakak...aku juga yang still lone ranger lagi but its ok...even kita orang jarang jumpa tapi bila buat reunion...memang kemaruk habis la...

teringin nak continue study lagi...actually parents aku dah dok bising je dengan aku especially my daddy...yelah dia nak juga tengok aku jadi macam my 2 big sisters...ada degree...bukan aku tak nak it just...ntahla aku pun tak tahu la apa yang aku tunggu. nak kata takde duit...my daddy yang akan support my study nanti. my daddy tunggu aku pilih course and kolej mana nak study. aku ingatkan nak continue je study aku kat stamford college tapi...macam malas la pulak. nantila

apa2 pun aku akan continue my study juga...just bcoz of you, dad







[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net